Agradecimiento al Grup de lectors de Cavall Fort

Ayer recibí este email del Grup de Lectors de Cavall Fort. Gracias, gracias y gracias a vosotros! En especial a Joan Lorenzo.

Bon vespre!

Des del Grup de Lectors de Cavall Fort, donar-vos de tot cor i ben sincerament les gràcies per fer possible la gran 6a Festa dels Lectors de Cavall Fort.
Va ser un dia ple d'activitats, d'actuacions i d'emocions que van deixar bocadats centenars de nens, aconseguint que durant tot el dia passessin unes 2000 persones pels Jardins del Palau Falguera.
Més de 96 persones col·laboradores, més la gent de les colles vau fer possible un extens programa amb 62 propostes diferents, algunes de les quals es repetien per la tarda.
Ahir vam poder penjar fotografies al Facebook, podeu accedir a l'àlbum clicant aquí
Si no teniu accés en aquesta xarxa social, feu-nos-ho saber i intentarem mostrar-vos les fotografies. És només una mostra, si podeu, ens envieu les vostres i així ampliarem l'àlbum, que quedarà més complet.
Vam contactar amb ETV i BTV. A ETV, la notícia ja ha sortit a l'informatiu comarcal i per BTV sortirà el reportatge més complet al programa Catakrac que s'emetrà dissabte i diumenge pel matí de 9.15h a 9.45h (és un programa per a nens i fet per nens que inclou en cada edició varis reportatges d'uns 5 minuts).
Feu extensiu el missatge a tothom qui va participar amb vosaltres.

Moltes i moltes gràcies!

 
Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Comentarios

Entradas populares